Skip to content

Daklekkage Rotterdam

Daklekkage Rotterdam

Daklekkage Rotterdam

In Nederland is er niet vaak sprake van grote natuurrampen. Gelukkig maar, want dit levert vaak veel schade op. Maar soms hebben we in Nederland wel flinke onweersstormen, waarbij u blij bent dat u lekker binnen zit. Als u er op zo’n moment achter komt dat er sprake is van daklekkage zit u mooi met de gebakken peren. Wij zijn er om daklekkage in Rotterdam en omstreken te voorkomen en om deze zo snel mogelijk op te lossen als dit zich onverhoopt toch voordoet. Als dakdekkers in Rotterdam zullen wij ervoor zorgen dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het slechte weer dat voorspeld is.

Hoe gaan wij daklekkage in Rotterdam en omstreken tegen?

Om daklekkage in de regio Rotterdam tegen te gaan, zijn wij voornamelijk veel bezig met controles uitvoeren. Voorkomen is beter dan genezen zou dan ook zo een lijfspreuk van ons kunnen zijn. Zeker als u last heeft van een lekkage, dan kan dit nogal wat schade veroorzaken. Niet alleen het dak is dan in ieder geval deels aan vervanging toe, maar ook de spullen in uw woning zijn dan niet meer veilig. Een ongelukkige lekkage kan ervoor zorgen dat u wel dag kunt zeggen tegen uw fotoboeken, geschreven notities of elektronica. Om dit te voorkomen kunnen wij preventief controleren op zwakke plekken in uw dak. Hierdoor kunnen wij dit aanpakken voordat het verloren gaat. Mocht het toch zover komen dat er sprake is van daklekkage, dan kunnen wij u uiteraard nog steeds helpen. Wij verzorgen de dakreparatie in en rondom Rotterdam graag voor u.

Offert aanvragen

Wanneer zou u ons inschakelen?

U kunt ons dus preventief inschakelen om ervoor te zorgen dat uw dak in goede staat is en blijft. We kunnen dan naast het verbeteren van uw dak, ook meteen kijken naar de staat van uw dakgoten en eventuele schoorsteen. Het is van groot belang dat deze goed schoon blijven, zodat het regenwater en de rook van uw open haard goed weg kunnen stromen. Als uw dakgoten verstopt raken met mos en andere viezigheid, zal dit water niet weg kunnen stromen en dit kan er op zijn beurt ook weer voor zorgen dat u last krijgt van daklekkages. Ook dakornamenten die wel een poetsbeurt kunnen gebruiken, kunnen wij meteen voor u schoonmaken. Maar ook voor de serieuzere daklekkages in Rotterdam, kunt u ons bereiken. Misschien heeft uw dak schade opgelopen na een heftige storm of is er een tak op uw dak gevallen.

Offert aanvragen